Masszázs

MASSZÁZS

Mihalik Szilvia

okleveles gyógymasszőr
Elérhetőség: +36 30 279 0012

E-mail: szilvi@masszirozas.hu

 

Szolgáltatások:

Masszázskezelések

Az alábbi gyógy- és relaxációs szolgáltatásokat ajánlom mindenkinek, akinek fontos a jó közérzet és szeretné fájdalmait enyhíteni, vagy csak egy kis ellazulásra, relaxálásra van szüksége.

Gyógymasszázs

Gyógyító céllal végzett masszázs. Izomfájdalom, izomgörcsök, ízületi problémák, reumatikus panaszok kezelésére, méregtelenítésre és az immunrendszer erősítésére ajánlott. Fizikoterápiás kezelések kiegészítéseként is kifejezetten hasznos.

Svédmasszázs

A legszélesebb körben elterjedt frissítő masszázs. Lehet teljes testmasszázs, vagy csak egy kisebb területet érintő (pl. fej- vagy lábmasszázs). Fájdalomcsillapító és lazító hatásával kellemes közérzetet biztosít, miközben megnyugtat és ellazít. Hatására megszűnnek a fájdalmas izomcsomók, feloldódnak a letapadások, fokozódik a vérkeringés, a nyirokkeringés, az anyagcsere, csökken a fáradtságérzés.

Frissítőmasszázs

Célja a közérzet javítása, relaxáció. Már az ókori Egyiptomban is az emberek egészséges életmódjához tartozott a masszázs és a testmozgás. Komoly szerepe van a későbbi keringési, mozgásszervi betegségek megelőzésében, ezért javasolt a rendszeres mozgás mellett a masszázs is.

Aromamasszázs

Lassú, finom és nyugodt mozdulatokkal végezve elsődleges célja az izmok ellazítása. Az illóolajos masszázsolaj a bőrön keresztül a szervezetbe jutva fokozza a lazító és nyugtató hatást.

Árak

Az ár minden esetben tartalmazza a szolgáltatás díját, valamint a felhasznált anyagok (olaj, krém, egyszer használatos eszközök) díját is. A szolgáltatás tárgyi adómentes.

Alkalmanként

Gyógymasszázs, svéd- és frissítőmasszázs:

30 perc 7.500 Ft
60 perc 12.000 Ft
90 perc 17.000 Ft

Bérletes konstrukció

5 alkalom előre történő kifizetése esetén a 6. alkalom fél áron!

Ajándékutalvány

Családtagjait, barátait meglepheti egy vagy több alkalomra beváltható, személyre szabott ajándékutalvánnyal, a részletekről érdeklődjön telefonon!

057
042
045
061
Scroll to Top